BİM Müşteri Hizmetleri & İletişim Bilgileri

BİM Müşteri Hizmetleri İletişim

BİM Müşteri Hizmetleri

Faaliyetlerine 1995 yılında 21 mağazayla başlayan BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. ana ilkesi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin mümkün olan en uygun fiyat ve en yüksek kaliteyle tüketiciye ulaştırılmasıdır. Yüksek indirim (hard-discount) modelinin Türkiye’deki ilk temsilcisidir. Ortalama 600 ürünü müşterilerine ulaştıran alışveriş mağazası giderek portföyünü genişletmektedir.

Şuan da Türkiye'de binlerce mağazaya sahip olan BİM aynı zamanda bir çok ülkede yüzlerce mağaza açarak müşterilerine hizmet sunmaya ve genişlemeye devam etmektedir. Özelikle temel gıda maddelerini olabilecek en minimum düzeyde satışını gerçekleştiren firmanın amacı paradan önce müşteri kazanmak olmuştur. BİM sattığı ürünlerde edindiği misyon doğrultusunda en ucuz fiyata ürünleri ulaştırma çabası içerisindedir. Farklı ürünler ve indirimleri kaçırmamak için Bim'in yayımlamış olduğu haftalık BİM aktüel ürünler dergisini de takip edebilirsiniz. Bu ve benzeri Bim'in ayrıcalıklarından kaynaklı olarak bir çok müşteri BİM mağazalarını tercih etmektedir.Tamamen bir Türk firması olan alışveriş mağazası BİM'in hisseleri halka arz edilmiştir. Müşterilerine yazılı, sesli ve yüz yüze her türlü desteği sunan Bim müşteri hizmetleriyle iletişim kurmaktan çekinmeyiniz.

Ayrıca bir GSM operatörü olarakta Bimcell'li yakın zamanda hizmete sokan şirket oldukça yoğun talep alarak başarıya ulaştı. Sizlere sunmuş olduğumuz Bim müşteri hizmetleri iletişim bilgileri sayesinde Bimcell hattınızla ilgili sorunları da çözebilirsiniz.

BİM Çağrı Merkezi Numaraları

Aşağıda ki Bim çağrı merkezi numaraları aracılığı ile iletişim kurarak, soru, sorun, şikayet ve taleplerinizi müşteri temsilcisine iletebilirsiniz.

BİM Mağazaları Müşteri Hizmetlerine ulaşmak için aşağıda ki numarayı kullanarak çağrı merkezine ulaşabilisiniz.
0850 254 44 44


BİMCELL müşteri hizmetleri için aşağıda ki numarayı kullanabilirsiniz
0212 444 4 551

MAXX Ürünleri ile ilgili destek almak isterseniz aşağıda ki numarayı kullanabilirsiniz.
0212 444 0 567


BİM Diğer İletişim Bilgileri

Genel Müdürlük Adres ve Telefonu
BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. Ebubekir Cad. No: 73 Sancaktepe 34887 İstanbul / Türkiye
Telefon: 0216 564 03 03
Faks: 0216 311 79 78

BİM İletişim Maili
Yazılı olarak bim mağazası ile internet ortamında iletişim kurmak isterseniz e-posta yolunu seçerek online destek alabilirsiniz.
iletisim@bim.com.tr

Ayrıca Bim ile ilgili her türlü konuda bize aşağıdan yorum olarak yazabilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

League of Legends - Riot İletişim Numaraları & Destek Bilgileri

TÜRK HAVA YOLLARI - THY Müşteri Hizmetleri ve Rezervasyon

FedEx Müşteri Hizmetleri & İletişim Bilgileri