NESİNE Müşteri Hizmetleri Telefonları & İletişim Adresleri

Nesine.com Şans Oyunları Sitesi İletişim Bilgileri


Nesine İletişim


Nesine.com bir D Elektronik Şans Oyunları ve Yayıncılık A.Ş kuruluşudur ve Milli Piyango, TJK ve İddaa gibi şans oyunlarının yasal internet bayisidir. Nesine internet sitesi üzerinden devletçe yasal ve kontrol altında olan öncelikle maç, basketbol, voleybol, at yarışı ve benzeri spora dayalı oyunların iddaa sistemi ile online bir şekilde kolayca oynamanızı sağlamaktadır. Bunun yanında interneten milli piyango, süper toto gibi tahmine dayalı şans oyunlarını da güvenle ve kolaylıkta oynatmaktadır. 2006 yılından bu yana hizmet veren DOL bünyesi içerisinde yer alan nesine.com sitesi işi gereği müşteri hizmetlerine oldukça önem veren bir kuruluştur. Nesine sitesi iletişim bilgileri açıkca yayınlanmakla beraber müşterilerine çağrı hizmeti sunan müşteri hizmetleri numaraları da vardır.
Nesine.com gelişmiş sitesi ve teknolojik alt yapısı ile oyundan daha fazlasını size vermektedir. Çanlı maç yayını izleyebileceğiniz nesine tv bunlardan biridir. Aynı zamanda Türkiye'de ilk olarak kupondaş adı altında iddaa severleri kendi aralarında kupon paylaşıp bu kuponlara yorum beğeni yapma gibi özeliklerde sunmaktadır. Nesine.com iletişim bilgilerine aşağıdan detaylı şekilde ulaşabilirsiniz.


Nesine Müşteri Hizmetleri Numaraları


Nesine ile ilgili soru, sorun, görüş ve önerilerinizi haftanın yedi günü 09:00 - 24:00 saatleri arasından aşağıdaki çağrı merkezinden çekinmeden arayıp bildirebilirsiniz.

Telefon:
0850 558 0 558

Nesine müşteri hizmetleri fax numarası

FAX:
0212 328 16 66

Nesine Online Mesaj ve E-Posta Adresleri

Nesine.com'a online bir şekilde yazmak ve destek almak için aşağıdaki bağlantıyı yada müşteri hizmetleri e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Nesine.com'a online mesaj göndermek için BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ

E-Posta: destek@nesine.com

Nesine Yazışma ve Yerleşim Adresi

Nesine merkez ofisine gitme gereği yada dilekçe, mektup tarzı bir şeyler göndermek isterseniz aşağıdaki adresten yararlanabilrisiniz.

Adres:
Kuştepe Mah. Mecidiyeköy Cad. No:12 Trump Towers Kule 2 Kat 3 Şişli/İstanbul


Yukarıda sizlerle nesine.com adlı şans oyunları oynamanızı sağlayan internet sitesinin iletişim bilgilerini paylaştık. Bu bilgiler yetersiz geldiyse bize yorum olarak bildirebilirsiniz ve nesine sitesi ile ilgili şikayetlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

League of Legends - Riot İletişim Numaraları & Destek Bilgileri

FedEx Müşteri Hizmetleri & İletişim Bilgileri

Telefon Arıza Bildirim Numaraları ve Kayıt Yolları