n11 Müşteri Hizmetleri İletişim Bilgileri

n11.com İletişim & Bilgiler

n11 Hakkında

N11, Doğuş Planet ve SK Grup ortaklığı ile 2012 yılında hizmete girmiştir. Bilindiği üzere Doğuş holding ülkemizin önde gelen şirketlerinden biridir. Ayrıca SK Grup ise Güney Kore'nin en önemli 3. holdingi ünvanına sahiptir. Her iki şirkette 1950'li yıllardan bu yana hizmet veren köklü kuruluşlardandır. Site ilk açıldığında "numaraonbir" olarak hizmete girmiştir fakat kısa sürede bunun kısaltması olan "n11" ismini almıştır. Bu markanın Kore'de ki site ismi ise 11st'dir.
n11 İletişim
Bu iki büyük şirketin ortaklığı ile meydana gelmiş olan n11.com adlı e-ticaret platformu hayatımıza girdiğinden bu yana kendilerininde vizyonları olarak belirtiği gibi "Türkiye’de ve bölgede e-ticaret sektörünün lideri olmak." emin adımlarla ilerleyerek büyük ilgi görmüş ve benzeri bir çok rakibini geride bırakmıştır.
n11'in çalışma mantığı satıcı ile müşteriyi sanal ortamın ayrıcalıklarından yararlanarak güvenli bir şekilde buluşturmayı hedeflemektir. Bir satıcı olarak siteye ürünlerinizi yerleştirerek satabilirsiniz veya bir alıcı olarak ise binlerce satıcıdan istediğiniz ürünü karşılaştırarak istediğinizi alabilirsiniz. Geriye alışverişinizi tamamladıktan sonra kargo aşamasına geçilir, Satıcı ürünü alıcıya kargolar, alıcı teslim alıp siteye onay verince ise alışverişiniz sorunsuz tamamlanır. Bu süreçlerin güvenliğinden n11 sitesi sorumludur. Sizlerde alışverişlerini internet üzerinden yapan birileriyseniz mutlaka yolunuz n11 adlı siteye düşmüştür. "Alışverişin uğurlu adresi" sloganıyla yola çıkan kuruluş umarız ki sizler için uğur getirir.

n11 Müşteri Hizmetleri

N11 markasının hızlı yükselişinin belki de en önemli sebeplerinden birisi n11 müşteri hizmetleri iletişim kolaylığıdır. Gerek satıcı olun gerekse alıcı n11'e ister telefon üzerinden isterseniz de n11 online destek hattı, adresi ve maili üzerinden yazılı bağlantı kurabilirsiniz. Sizlere aşağıda detaylı olarak n11 çağrı merkezi telefonları, soru cevap destek bağlantılarını, adresini ve online destek bilgilerini paylaştık.

n11 Çağrı Merkezi Numaraları

Aşağıda ki n11 telefon numarasından kendilerini arayarak her türlü şikayey, destek ve yardımı alabilirsiniz.

n11 TELEFON: 
0850 333 0011

n11 müşteri temsilcisine hızlı bağlanmak için numarayı aradıktan sonra "0" tuşuna basınız.

n11 Online Destek Bağlantıları

Sizlere gerekli olabilecek n11 sitesi üzerinden iade, değişim ve destek sayfalarının bağlantılarını veriyoruz.
Aşağıda ki linklere ulaşmak için n11 hesabınıza giriş yapmış olmanız gerekir.



n11 Sosyal Medya Hesapları

Ayrıca n11'e sosyal medya üzerinden ulaşarak iletişim kurabilir ve kampanya, indirim ve kupon gibi paylaşımları yakalayabilirsiniz.






N11 Diğer İletişim Bilgileri

N11 Adres:
Doğuş Planet Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri A.Ş.
 Katar Cad. No: 4, İTÜ Teknokent ARI 3, İç Kapı No: 803 - 902 Sarıyer / İstanbul Bina Kodu: 902 - 1580880019

Kayıtlı e-posta adresi : dogusplanet@hs01.kep.tr

N11'in Kore versiyonu merak ediyorsanız ulaşmak için Buraya Tıklayınız

Yukarıda sizlerle n11 adlı e-ticaret sitesi hakkında bilgiler ve iletişim adreslerini paylaştık.
n11 ile ilgili sizlerinde soru, sorun ve şikayetleri varsa diğer kullanıcılarında yararlanması için aşağıdan bizlere yorum olarak gönderebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

League of Legends - Riot İletişim Numaraları & Destek Bilgileri

FedEx Müşteri Hizmetleri & İletişim Bilgileri

Telefon Arıza Bildirim Numaraları ve Kayıt Yolları