Nihat Hatipoğlu Telefon ve Whatsapp İletişim Numaraları

Nihat Hatipoğlu İletişim Bilgileri / Telefon / WhatsApp / Organizasyon / Hakkında

Nihat Hatipoğlu Whatsapp ve Telefon


Nihat Hatipoğlu Hakkında

Evli ve üç çocuk sahibi olan Nihat Hatipoğlu 1955 yılında Diyarbakır doğdu. İlk okulu babasının işi ve tahini sebebiyle doğunun farklı illerinde tamamladı. 1975 yılında Uşak'ta imam hatip lisesini bitiren Nihat Hatipoğlu 1981 yılında üniversite hayatına başladı.Ankara üniversitesi İlahiyat bölümünü bitirdikten sonra yine burada Hadis ana bilim dalı üzerinden Kur'an-ı Kerim'in anlaşılması üzerine hadislerin rolü çalışmasını tamamlayarak eğitim hayatını 2000 yılına dek sürdürerek Doçentliğe kadar yükseldi. 2 sene sonra ise Profesör ünvanını aldı. Ayrıca eğitim hayatı içerisinde 2 sene Mısır'da kalarak Arapça üzerine eğitim aldı. İş hayatına İmam Hatip Kursları müdürlüğü yaparak başlayan Nihat Hatipoğlu şuan da halen görev yapmakta olduğu Dicle üniversitesinde Hadis ana bilim dalında öğretim görevliliğini üstlenmektedir. Nihat Hatipoğlu aynı zamanda televizyon programlarının sunuculuğu ve konukluğunu ara ara yapmaktadır. Kanal A da başlayan ve uzun yıllar dini programlar yaparak televizyon macerasına atılan Hatipoğlu yerel radyolar da da uzun seneler boyunca çalışmıştır. Sonrasında sırası ile Flash tv, Star Tv şuan da ise atv kanalında özelikle ramazan aylarında çalışmaktadır. Nihat Hatipoğlu'na ait onlarca cd, dvd bulunmaktadır. Türkiye'de ve dünyada bir çok yere giderek konferanslara katılmaktadır. Yazı yazmasını da seven Nihat Hatipoğlu'nun yazıları da bir çok dergi ve gazetede baş göstermiştir.


Nihat Hatipoğlu İletişim Numaraları

Dini programların sevilen hocası Nihat Hatipoğlu ile iletişim kurmak o kadar da zor bir durum değil.
Sizlerde Nihat hocaya bir sorunuz, isteğinizi iletmek istiyorsanız tek yapmanız gereken size sunmuş olduğumuz telefon numarası üzerinden Nihat Hatipoğlu ile iletişime geçebileceğiniz aşağıda ki numarayı aramak yada whatsApp üzerinden yazmanız yeterli.

Telefon:
0554 888 61 08

WhatsApp
0554 888 61 08


Nihat Hatipoğlu Organizasyon İletişim Numaraları

Ayrıca Nihat Hatipoğlu'nu kurumsal organizasyonlarınız, söyleşi, imza günü, dini sohbet programları ve benzeri organizasyonlarınıza katılmasını istiyorsanız aşağıda ki iletişim numaralarından menajerlerine ulaşabilir bu konu hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Organizasyon Telefonları
0 850 304 76 22
0 530 115 29 49
0 533 277 25 25
0 507 454 52 40


Yukarıda sizlere Nihat Hatipoğlu hakkında bilgiler ve iletişim yollarını paylaştık. Sizlerinde bu konuda sormak istediği ve öğrenmek istedikleri varsa aşağıdan yorum olarak bizlere yazabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

League of Legends - Riot İletişim Numaraları & Destek Bilgileri

TÜRK HAVA YOLLARI - THY Müşteri Hizmetleri ve Rezervasyon

FedEx Müşteri Hizmetleri & İletişim Bilgileri