WhatsApp Müşteri Hizmetleri & Bilgiler

WhatsApp İletişim ve Bilgiler


WhatsApp Hakkında

Hayatımıza girmesiyle beraber adeta akıllı cihazlarımızın vazgeçilmez uygulaması oldu hatta yeni bir telefon aldığımızda ilk yüklediğimiz uygulama sizlerinde WhatsApp olmuyor mu?
WhatsApp 201o yılında eski yahoo çalışanları olan Jan Koum ve Brian Acton tarafımızdan kuruldu ve 2014 yılında Facebook'a satıldı. Şuan faceook'tan bağımsız bir proje olarak devam etirilmekte olan uygulama her gün geliştirilmeye devam ediliyor.
WhatsApp şuan da 1 miyarı aşmış insanın kullanmakta olduğu ve 185'den fazla ülkede tercih edilen bir iletişim uygulamasıdır. İlk çıktığı günlerde sadece internet kullanarak ücretsiz bir şekil mesajlaşmayı hedefleyen uygulama şuan sesli telefon çağrılarından tutunda görüntülü görüşme ve veri aktarımına kadar en temel ve önemli işleri dünyanın neresinde isterseniz sizlere tamamen ücretsiz olarak sunmaktadır. WhatsApp telefon numaranız ve kişisel telefon rehberinizle senkronize çalışır.
WhatsApp İletişim Bilgileri
Ayrıca merak edenler için uygulama ismini "Whats' Up" yani "Ne Haber" ifadesinin kelime oyunu versiyonudur.
WhatsApp göründüğü üzere insanlar arasında ki iletişimi sağlayan bir uygulama olduğu için güvenlikte çok önemlidir. Özelikle son yıllarda facebook'un WhatsApp üzerinde yaptığı özel şifreleme yöntemiyle siz ve karşınızda ki konuştuğunuz kişilerden başka 3. bir şahıs ( Buna WhatsApp çalışanları dahil) ulaşamaz ve göremez.


WhatsApp Müşteri Hizmetleri 

Peki bizim iletişim alanında hayatımızı kolaylaştıran bu uygulama ile sorunlarla karşılaşınca yada bilgi destek almak istersek WhatsApp'ın müşteri hizmetlerine ulaşmak nasıl olur? Aşağıda sizlere WhatsApp iletişim bilgilerini detaylı bir şekilde sunduk. ihtiyacınız olduğu anda WhatsApp ile iletişime geçmekten çekinmeyiniz.

WhatsApp Telefon Numarası

Belirtmek isteriz ki paylaşılan resmi bir WhatsApp telefon numarası yoktur. Bu yüzden en etkili ve kolay iletişim yolu aşağıda sizlere sunduğumuz WhatsApp mail adresleri ve sosyal medya üzerinden iletişime geçmektir. Bazı sitelere gördüğünüz 118xx gibi telefonlar ücretli numaralardır ve hiç bir resmiyeti yoktur. Bu numaraları aramanız pek tavsiye edilmez.

WhatsApp İletişim Mailleri

Öncelikle tercih etmeniz gereken WhatsApp iletişim yolu bu olmalıdır. Yazılı olarak soru ve sorunlarınızı bu mail adreslerinden iletebilirsiniz.

support@whatsapp.com

bd@whatsapp.com


WhatsApp Adresi

WhatsApp Inc
1601 Willow Road Menlo Park, California 94025 Amerika Birleşik Devletleri

WhatsApp Sosyal medya Hesapları

Güncellemeleri takip edip, sorunlarınızı paylaşmak isterseniz sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsiniz.

WhatsApp Facebook

WhatsApp Twitter


WhatsApp İndir

Halen bir WhatsApp uygulamasına sahip değilseniz aşağıdan cihazınıza uygun olan WhatsApp uygulamasına tıklayıp indirebilirsiniz.

Mobil cihazlarınıza WhatsApp indirmek için aşağıdan seçim yaparak tıklayınız

WhatsApp İos İndir

WhatsApp Android Apk İndir

WhatsApp Windows Phone İndir

WhatsApp BB10 İndir

Masaüstü bilgisayarlarınıza WhatsApp indirmek için aşağıdan işletim sisteminizi ve versiyonu seçip tıklayınız.






Ayrıca masaüstü cihazlarınız aracılığı ile tarayıcınız da kullanmak isterseniz aşağıda ki WhatsApp Web bağlantısına tıklayarak açılan sayfada ki karekodu (qr) telefonunuzda ki whatsapp aracılığı ile okutarak artık bilgisayarınızdan rahatça kullanabilirsiniz.

WhatsApp WEB Giriş 
Whatsapp web giriş


Yukarıda sizlere WhatsApp uygulaması hakkında bilgiler ve  iletişim yollarını sunduk, bir soru, sorun, şikayet veya destek gibi konulara ihtiyacınız varsa aşağıdan yorum olarakta gönderebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

League of Legends - Riot İletişim Numaraları & Destek Bilgileri

FedEx Müşteri Hizmetleri & İletişim Bilgileri

Telefon Arıza Bildirim Numaraları ve Kayıt Yolları