Kuveyt Türk Müşteri Hizmetleri İletişim Telefonları

Kuveyt Türk İletişim & Destek


Kuveyt Türk Hakkında

Kuveyt Türk bankasını diğer bankalardan ayıran en önemli özeliği faizsiz kredi sistemini benimsemiş olmasıdır. Kuwait Finance House tarafından 1989 yılında Türkiye'de özel finans kurumu olarak kurulmuştur. 1999 yılında ise Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş olarak merkez bankası tarafından izin alarak bankacılık sektörüne girmiştir. Bireysel ve kurumsal çok fazla müşteriye hizmet vermektedir. Kredi, kredi kartı, hesaplar, yatırımlar ve sigorta gibi bir bankada aradığınız her şey burada mevcuttur.
Kuveyt Türk Müşteri Hizmetleri İletişim


Kuveyt Türk Müşteri Hizmetleri

Kuveyt Türk ülkemizde oldukça tercih edilen bankalardan biridir. Bundan dolayı yoğun bir müşteri trafiğine sahiptir. Banka şubelerinde uzunca sıra beklemek yerine tavsiyemiz işlemleriniz uygunsa Kuveyt Türk telefon bankacılığını kullanmanız yönündedir. Şimdi artık neredeyse bankacılık işlemlerinin %90 kadarı mobil, telefon ve internet üzerinden hızlı ve güvenilir bir şekilde yapılabiliyor. Yakın zamanda banka şubelerinde uzun kuyruklar beklemek gerekirken şuan bir telefon yada internet bağlantısı aracılığı ile rahatça işlemlerinizi gerçekleştirmektesiniz.


Kuveyt Türk Çağrı Merkezi Numaraları

Artık banka müşterileri gittikçe telefon bankacılığına adapte olması ile beraber Kuveyt Türk bankası da bu alana yönelerek çağrı merkezlerine oldukça önem vermekte.
Müşteri hizmetleri biriminde oldukça eğitimli ve tecrübeli ekibiyle size en hızlı desteği sağlayacaklardır. Kuveyt Türk Çağrı merkezinden Türkçe başta olmak üzere İngilizce ve Arapça destek alabilirsiniz. Kuveyt Türk müşteri hizmetlerine 7/24 kesintisiz olarak ulaşabilirsiniz.


Kuveyt Türk Yurt İçi Telefon
444 0 123

Kuveyt Türk Yurt Dışı Telefon
+90 444 0 123

Kuveyt Türk müşteri hizmetlerine direk bağlanmak için telefonunuzdan Öncelikle "2" Sonra ise "6" rakamlarını tuşlamanız ve size bir müşteri temsilci bağlanmasını beklemelisiniz. 


Kuveyt Türk İletişim Bilgileri

Buraya tıklayarak Kuveyt Türk şikayet, soru, sorun gibi iletmek istediğiniz her şeyi resmi formu doldurarak gönderebilirsiniz.

Kuveyt Türk E-Posta:
musterimemnuniyeti@kuveytturk.com.tr

Kuveyt Türk Merkez Adresi:
Telefon: (0212) 354 11 11
Faks: (0212) 354 12 12
Büyükdere Cad. No: 129/1 34394 Esentepe / İSTANBUL

Kuveyt Türk iletişim bilgileri ve müşteri hizmetleri ile ilgili detaylı bilgileri yukarıda sizlere sunduk. Eksik olduğunu düşündüğünüz veya yardım almak istediğiniz bir konu varsa aşağıdan yorum olarak ekleyiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

League of Legends - Riot İletişim Numaraları & Destek Bilgileri

TÜRK HAVA YOLLARI - THY Müşteri Hizmetleri ve Rezervasyon

FedEx Müşteri Hizmetleri & İletişim Bilgileri