Morhipo Müşteri Hizmetleri & İletişim Bilgileri

Morhipo Müşteri Hizmetleri / Çağrı Merkezi / Telefon / Adres / Fax / Mail / İletişim Formu / Bilgiler

Morhipo Müşteri Hizmetleri İletişim

Morhipo, Boyner Holding çatısı altında kurulmuş ve kurumsal unvanı olan Fırsat Elektronik Tic.ve San. AŞ. olarak hizmet vermektedir. 2011 yılında kurulan Morhipo e-ticaret sitesi marka ürünleri bünyesinde indirimli olarak sunmasıyla müşterileri tarafından dikkat çekmiştir. Bir çok reklam filmi ve internet reklamcılığı sayesinde ismini duyuran marka kullanıcılar tarafından da büyük ilgi görmüştür. Günümüz de en çok ziyaret edilen alışveriş sitelerinden biri olan Morhipo kadın,erkek ve çocuk giyim başta olmak üzere aksesuar, ev modası gibi alanlarda da bir çok ürün hizmeti sunmaktadır. Geniş ve modern seçenekleriyle herkesin zevkine hitap edebilecek bir ürün yelpazesine sahiptir. Boyner ve YKM markası arkasında olduğu için bu siteden bir çok kişi güven sorunu yaşamadan yararlanmaktadır. Morhipo özel indirim kuponları, Hipopara sistemi ve indirim kulüpleri ile de müşterilerine avantajlar sunmaktadır.

Morhipo müşteri hizmetleri yoğun ve titiz çalışan bir birimdir. Slogan olarak "Mutlu Müşteri" misyonunu benimsemiş olan Morhipo.com'a bir çok şekilde ulaşarak yardım ve destek almanız kolaydır. Bunun için aşağıda sizlere sunmuş olduğumuz Morhipo İletişim kanallarından tercih ettiğinizi seçebilirsiniz.


Morhipo Çağrı Merkezi Numarası

Morhipo çağrı merkezi her konuda destek ve yardım almanız için öncelikli tercihiniz olması konusunda tavsiyemizdir. 0800'lü özel Morhipo çağrı merkezi her an hizmetinizdedir. Aklınıza takılan bir soru, yaşadığınız sorunlar ve işlemler için Morhipo telefonlarını çekinmeden arayabilirsiniz.

Morhipo Telefon
0850 222 30 90

Morhipo çağrı merkezi arandıktan sonra direk işlem yapmak istediğiniz konuda, beklemeden müşteri temsilcisine ulaşmak için telefonunuzdan tuşlamanız gereken bazı tuşlar.
  1. Siparişleriniz ile ilgili sorularınız
  2. İptal ve iade işlemleriniz
  3. Teknik ve diğer sorularınız

Morhipo Diğer İletişim Bilgileri

Eğer farklı yollar ve amaçlar için Morhipo iletişim kanallarına ulaşmak isterseniz tüm iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

Öncelikle isterseniz Morhipo'ya online mesaj göndermek için iletişim formuna Buraya Tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Morhipo Faks:
(0212) 335 83 93

Morhipo Kayıtlı E-Posta Adresi - KEP:
firsatelektronik@hs03.kep.tr

Morhipo Adres:
Büyükdere Cad. No: 237 Noramin İş Merkezi Giriş Katı Maslak / İstanbul


Yukarıda sizlere Morhipo e-ticaret sitesi iletişim bilgilerini sunduk. Sizlerinde bizlere sormak istediği veya paylaşmak istediği tecrübeleriniz varsa aşağıdan yorum olarak lütfen gönderiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

League of Legends - Riot İletişim Numaraları & Destek Bilgileri

TÜRK HAVA YOLLARI - THY Müşteri Hizmetleri ve Rezervasyon

FedEx Müşteri Hizmetleri & İletişim Bilgileri