TÜRK HAVA YOLLARI - THY Müşteri Hizmetleri ve Rezervasyon

THY İletişim ve Rezervasyon


Türk Hava Yolları yani dünyaca bilinen ismiyle Turkish airlines sadece Türkiye değil tüm dünyada çok popüler olan bir hava yolu şirketidir.
Dünyaca ünlü kişilerle bir çok reklam filmine imza atan şirket kurumsal yapısı ve müşteri ilişkileri oldukça hızlı ve düzenlidir, kolay kolay mağdur edilmezsiniz ve Thy müşteri temsilcileri aracılığı ile sorunlarınıza hızlı çözümler bulabilirsiniz. Hava alanlarına gitmeden önce mutlaka THY iletişim numaralarından arayarak her konuda bilgi almanızı öneririz.
Türk Hava Yollarına rezervasyon yaptırmak bir telefon kadar kolay ve zahmetsizdir. Özelikle de Miles&Smiles üyesi iseniz ayrıca avantajlar kazanmaktasınız. Müşteri hizmetlerine ilk bağlanıldığında size sorduğu ilk soru Miles&Smiles üyesi olup olmadığınızdır.
THY müşteri hizmetleri ile bir çok işlem yapabiliriz, başlıcaları şunlar bilgi, rezervasyon, kayıp çalıntı, kargo gibi bir çok alanda aşağıda ki numaradan yararlana bilirsiniz.

THY Müşteri Hizmetleri ve Rezervasyon


Türk Hava Yolları İletişim Numaraları

THY telefon numaraları aracılığı ile istediğiniz işlemi yaptırıp istediğiniz bilgi, şikayet, soru ve rezervasyonları kolaylıkla yapabilirsiniz.

THY Yurt İçi Numarası
444 0 849

THY Yurt Dışı Numarası
+90 850 333 0 849

Numaraları aradıktan sonra İngilizce devam etmek isterseniz 9 u tuşlamanız gerek. Türkçe iletişim için herhangi bir tuşa basmanıza gerek yok.

  • Miles and Smiles üyesi iseniz 1 tuşlayıp ardından TK ile başlayan üye numaranızı giriniz
  • Değilseniz 2 tuşlayarak devam ediyoruz..
  • Rezervasyon ve bilet işlemleri için 1 tuşla
  • İç hat işlemleri için 1 tuşla
  • Dış hat işlemleri için 2 tuşla
  • Kayıp bagaj işlemleri için 2 tuşla
  • Şikayet ve öneriler 3 tuşla
  • Turkish Corporate Clup bilet işlemleri için 4 tuşla
  • Kargo işlemleri için 5 tuşa

THY Online Rezervasyon ve İletişim

THY internet üzerinden online rezervasyon yapmak isterseniz, ilk uçuşunuza en az 72 saat, en fazla 355 gün kala işlem yapabilirsiniz.

İlk uçuşunuza en az 2 saat en fazla 355 gün kala arasında yapacağınız işlemlerde ödemenizi gerçekleştirerek elektronik biletinizi düzenleyebilirsiniz.

Aşağıda ki bağlantı aracılığı ile THY uçuş planlamanızı yaparak rezervasyon işleminizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.


Thy rezervasyon nasıl yapılır resimli anlatım aşağıdadır.

THY Online Rezervasyon
Bağlantıya tıkladıktan sonra, yukarıda ki gibi bir rezervasyon formu açılacaktır gerekli bilgileri doldurup DEVAM tuşuna bastığınızda size en uygun uçuş bilgileri ve THY fiyat listesini sunacaktır.
Size sunulan uçuş ve fiyat bilgisinden sonra uçuşunuzu çekerek DEVAM tuşuna tekrar basıyorsunuz. Ardından aşağıda sizlere sunulan sayfa açılacaktır burada TC kimlik bilgileri, iletişim bilgileri gibi önemli bilgiler sizden istenmektedir dikkatli bir şekilde doldurunuz.

THY Rezervasyon Formu

Bu bilgilerinizi de doldurduktan sonra, son olarak tekrar DEVAM butonuna basıyorsunuz. Böylelikle ödeme ve onay sayfası açılıyor. Burada ödeme şeklinizi seçiyorsunuz ( Kredi kartı, hava alanında ödeme vs.) ve ONAY tuşuna basarak işleminizi bitiriyorsunuz. 

Not: Bu resimli THY online rezervasyon anlatımı bilgisayar tarzı cihazlarınız içindir, mobil cihazlarda görünüm olarak farklılık gösterebilir fakat mantık olarak aynıdır.

Yukarıda sizlere Türk Hava Yolları (THY) iletişim ve rezervasyon bilgilerini sunduk. Sizlerinde aklına takılan bir soru yada destek almak istediğini bir konu varsa bizler aşağıda ki yorum sayfası aracılığı ile yazabilirsiniz.

İyi uçuşlar dileriz.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

League of Legends - Riot İletişim Numaraları & Destek Bilgileri

FedEx Müşteri Hizmetleri & İletişim Bilgileri