VODAFONE Müşteri Hizmetleri İletişim Numaraları

Vodafone İletişim & Destek

Vodafone ile ilgili her türlü destek ve iletişim bilgilerini sizlere sunuyoruz. Hattınızla ilgili yada herhangi bir vodafone hizmeti kullanıyorsanız onunla ilgili bilgi, destek veya yardım almak için aşağıda sizlere sunmuş olduğumuz Vodafone müşteri hizmetleri iletişim bilgileri ile her türlü desteği ve yardımı hızlı bir şekilde alabilirsiniz.

Eski adı Telsim olan gsm firması satılmış ve yeni ismi Vodafone olarak değiştirilmiştir. Eski adıyla Telsim, yeni unvanıyla Vodafone ülkemizde en çok tercih edilen telefon hatlarının başında gelmektedir. Sadece ülkemizde değil dünyanın bir çok noktasında önde gelen bir gsm operatör sağlayıcısıdır. Diğer operatörlerde ki gibi burada da istenmedik sorunlar yada bilgi almanız gereken durumlar olabilmektedir. Bu yüzden  müşteri hizmetleri ile iletişim kurmamız gereken durumlar doğabilir. Bunların başlıca nedenleri kontör(TL), fatura bilgisi sorgulama, şikayete bulunma, yardım alma, bilgi sorgulama, itiraz gibi bir çok nedene dayalı Vodafone çağrı merkezleriyle iletişime geçmemiz gerekebilmektedir. Vodafone iletişim konusunda müşterileriyle oldukça profesyonel çalışmaktadır. Aşağıda vermiş olduğumuz numaralardan yada sunduğumuz farklı yollar aracılığı ile tercih etiğiniz şekilde Vodafone müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.
Vodafone Müşteri Hizmetleri iletişim

Vodafone Müşteri Hizmetleri Numaraları

Müşteri hizmetlerine ulaşabileceğiniz 3 farklı Vodafone telefon numarasını sizlerle paylaşıyoruz. 7/24 ulaşabileceğiniz güncel numaralardır. Vodafone 444'lü numarası öncelikli tercihiniz olmasını tavsiye ederiz.
Vodafone Kısa Numara:  
542 

Vodafone 444'lü Numarası:  
444 0 542

Diğer gsm hatları ve sabit telefonlardan:  
0 542 - 542 00 00 



Vodafone Çağrı Merkezi Direk Müşteri Temsilcisine Bağlanma

Telesekreteri dinlemeden direk vodafone müşteri temsilcisine bağlanmak istiyorsanız telefonunuzdan sırası ile 3-1-2-7 tuşlayınız.

Yukarıda sizlere sunmuş olduğumuz telefon numaralarından beklemeden en hızlı şekilde vodafone çağrı merkezi ile görüşüp işlemlerinizi çözebilirsiniz. İster vodafone faturanızı, kontör(TL) sorgulamanızı yapın, isterseniz de vodafone paketler ve tarifeler hakkında bilgi alın yada herhangi bir konuda destek isteyin.
Her türlü işlemler için sizlere verdiğimiz vodafone telefon numaraları yeterlidir.

Ayrıca aşağıda ki bağlantıya tıklayarak Vodafone online mesaj göndererek istek, talep ve şikayete bulunabilirsiniz.


Vodafone Online İletişim

Daha hızlı ve zahmetsiz bir yol ile vodafone müşteri hizmetlerine ulaşmak isterseniz aşağıda ki bağlantıya tıklayarak formu talebiniz doğrultusunda doldurunuz.
Vodafone Müşteri Hizmetlerine direk mail göndermek için BURAYA TIKLAYINIZ


Vodafone müşteri hizmetleri ile ilgili yukarıda ki iletişim bilgileri size yardımcı olmadıysa veya bir soru, sorun yada şikayetiniz varsa lütfen bize aşağıdan yorum olarak iletiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

League of Legends - Riot İletişim Numaraları & Destek Bilgileri

FedEx Müşteri Hizmetleri & İletişim Bilgileri

Telefon Arıza Bildirim Numaraları ve Kayıt Yolları