GMAİL Müşteri Hizmetleri & İletişim Bilgileri

GMAİL MÜŞTERİ HİZMETLERİ - İLETİŞİM & DESTEK BİLGİLERİ

Gmail Müşteri Hizmetleri İletişim

Eskiden sadece resmi işlerimiz için kullandığımız elektronik postalar şimdi neredeyse herkes için olmazsa olmaz bir servise dönüştü. Türkçesi ile E-Posta dediğimiz bu servisler ücretli yada ücretsiz olarak edinile bilmektedir. Mail servisleri içerisinde ise en bilinen ve çok kullanılan ise Google'ye ait olan Gmail'dir. Gmail milyarlara ulaşmış kullanıcısı ile günde yine milyarlarca mail alış verişi hizmetini sorunsuz gerçekleştirmektedir. Google Mail'in kısaltmasından türetilmiş olan @gmail.com alan adını kullanmaktadır. Google neredeyse tüm ürünlerinde işlem yapabilmeniz için sizden bir adet mail hesabı istemektedir. Örnek olarak googleplay, gmail, adwords gibi servisler için bir adet gmail uzantılı e posta adresi edinmeniz gerekir. Bu adresi google kimliğiniz olarakta kullanacaksınız. Gmail uzantısının yerine örneğin @sirketiniz.com gibi işletmenizin unvanı yada soy adınız gibi uzantılar kullanmak isterseniz G Suit size ücretli kurumsal uzantılarda sağlamaktadır.

Eğer Gmail üzerinden bir e-posta hesabınız henüz yoksa BURAYA tıklayarak hemen oluşturabilirsiniz.

Eğer Gmail hizmeti ile ilgili bir sorun yaşıyorsanız aşağıda ki yardım ve iletişim bilgilerinden gmail müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

Gmail Müşteri Hizmetleri

Bu kadar yoğun talep gören ve neredeyse her gün kullandığımız Gmail hizmeti kullanıcıları ve müşterilerine gmail müşteri hizmetleri konusunda her detayı paylaşmış bulunmaktadır. Gmail iletişim kurmadan önce aşağıda verdiğimiz Gmail yardım ve destek bağlantılarına göz atmanız sorunlarınızı büyük ihtimalle çözecektir.

Gmail Destek Merkezi

Gmail Yardım Forumu

Direk olarak Gmail Çağrı Merkezi Numaraları bulunmamaktadır fakat google sunucularında barındırılan ücretli bir  mail hesabı almak isterseniz aşağıda ki telefon numarasıyla google satış ekibiyle iletişim kurabilirsiniz. sizlere yukarıda belirtiğimiz gmail yardım makalelerini iyice inceleyiniz sorununuz devam ederse gmail forumuna yazılı olarak açıkca şikayetinizi belirten bir konu açınız. En kısa sürede Google Gmail müşteri hizmetleri ekibi size dönüş sağlayacaktır.

Ayrıca Twitter üzerinden #gHelp tagı aracılığı ile googleye soru sorabilirsiniz.

G Suit Çağrı Merkezi Numarası

Eğer ücretli bir gmail hesabınız varsa yada almak isterseniz, G suit bulut tabanlı bir hizmet paketidir. Aşağıda bulunan telefon numarasından çağrı merkeziyle iletişime geçerek sorularınızı yöneltebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

0212 375 57 87


Gmail Mobil Uygulamaları

Gmail mobil cihazlarınızda da sorunsuz bir hizmet sunmaktadır. Aşağıda ki bağlantılardan gmail uygulamanızı indirerek cep telefonu ve tablet gibi mobil cihazlar da sorunsuz kullanabilirsiniz.

Gmail Android İndir

Gmail İOS İndir


Gmail iletişim bilgileri ile alakalı sormak istediklerinizi bize buradan yorum olarakta iletebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

League of Legends - Riot İletişim Numaraları & Destek Bilgileri

TÜRK HAVA YOLLARI - THY Müşteri Hizmetleri ve Rezervasyon

FedEx Müşteri Hizmetleri & İletişim Bilgileri