Google Müşteri Hizmetleri İletişim

Google İletişim ve Destek Bilgileri

Google Müşteri Hizmetleri
Tüm dünyada en çok sevilen ve kullanılan arama motoru olan, Google 1996 yılında Larry Page ve Sergey Brin isimli iki üniversite öğrencisinin tesadüf sonucu tanışması ve BakcRub adlı ortak bir projede görevlendirilmesi sonucu doğmaya başlamıştır. Öncelikle küçük bir garajda hayata gözlerini açan arama motoru 1998 yılında aldığı yatırımla "googol" sözcüğünden gelen Google INC. adı altında resmi bir şirket olmuştur. O zamanlardan bu yana Google'nin amacı internette ki sonsuz gibi görünen bilgiyi organize ederek tüm dünyaya düzenli bilgi akışı sunma amacı ile ilerlemiştir.
Fakat Google sadece arama motoru olarak kalmayarak zamanla farklı alanlara da yönelmiştir. Şuanda ülkemizde de aktif olarak kullanılan bir çok Google servisi mevcuttur. Bunlardan bazıları şöyledir, Sosyal medya olarak Google+ (Plus), İnternet reklamcılığı olarak Adword ve Adsense, mobil cihazlarda en çok bilinen market olan Google Play yine mobil işletim sistemi olarakta Android, internet tarayıcısı Google Crome, mail servisi olan Gmail, bulut sunucularda dosya barındırma hizmeti olan Google Driver vede Google Harita servislerinin kullanıcı kitlesi oldukça fazladır. Yakın zamanda dünyada en çok kullanılan video sitesi Youtube'yi de satın alan Google gücüne güç katmıştır. İsmini ve şirket değerini her zaman listenin başında muhafaza etmeyi başarmıştır. Google bu saydığımız ve daha bir çok internet tabanlı uygulamasını geliştirmeye devam etmektedir.  Google hizmetleri tarafından geliştirilen internet teknolojilerinde ki başarıları ile insanlığın taktirini hakketmiştir.


Google Müşteri Hizmetleri

Google milyarlarca kullanıcıya sahip bir platformdur. Bu yüzden bire bir google çağrı merkezi tarzında bir telefon hizmeti yoktur. Fakat google'nin ülkemizde kullanılan bir çok servisi için ayrı destek hatları ve google iletişim bilgileri yer almaktadır. Bu google iletişim bilgilerini aşağıda sizlere sunuyoruz. Google müşteri hizmetleri aracılığı ile kolay bir biçimde soru ve sorunlarınıza yanıt bulabileceksiniz.

Aşağıda ki bağlantıya tıklayarak Google'nin bir çok servisi hakkında yardım ve destek alabilirsiniz

GOOGLE YARDIM MERKEZİ

Ayrıca Google'ye Twitter üzerinden bir soru sormak isterseniz #gHelp tagı üzerinden google ile iletişime geçebilirsiniz.

Google Adwords Çağrı Merkezi
Google'nin genel bir çağrı merkezi numarası bulunmamaktadır fakat reklam verenler için önemli bir servisi olan Adwords'e ait olan telefon numaraları aracılığı ile bilgi ve destek alabilirsiniz.
Google' reklam servisi olan Adwords google çağrı merkezi telefon numaraları aşağıda ki gibidir.

0850 390 2060

0212 444 21 07

Google İletişim Adresleri

Google'ye ait olan e-posta ve mektup yazışma adresleri üzerinden iletişime geçmek isterseniz güncel Google İletişim bilgileri aşağıda ki gibidir.

Google Mail Adresi
birim-tr@google.com

Google Türkiye Ofisi
Büyükdere Caddesi, No: 294, Tekfen Tower, Kat: 9, Pk: 34394, Esentepe, Şişli, İstanbul, Türkiye

Google Merkez Adresi
Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043 ABD

Google hakkında sizlerinde paylaşmak istediği şikayet, soru, sorunları bize aşağıdan yorum olarak gönderebilirsiniz.

Yorumlar

  1. Uçuş firma tarafından iptal olursa bir sonraki güne aksadiginda fark parası alinirmi

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

League of Legends - Riot İletişim Numaraları & Destek Bilgileri

TÜRK HAVA YOLLARI - THY Müşteri Hizmetleri ve Rezervasyon

FedEx Müşteri Hizmetleri & İletişim Bilgileri