HGS Müşteri Hizmetleri & İletişim Bilgileri

HGS Müşteri Hizmetleri  -  Çağrı Merkezi Numaraları


HGS Müşteri Hizmetleri

HGS (Hızlı Geçiş Sistemi), 2012 yılında devreye sokulan radyo frekansı teknolojisi ile çalışan köprü ve otoyollar için ücretlendirme sistemidir.  KGM'ye bağlı olarak hizmet vermektedir. Bu yazımızda güncel ve detaylı olarak HGS müşteri hizmetlerine ulaşmanız için sizlere gerekli HGS telefon numaraları ve diğer iletişim bilgilerini sunuyoruz. HGS müşteri hizmetlerini arayarak en kolay şekilde soru, sorun ve bilgi alarak yanı sıra işlemlerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Özel olarak HGS çağrı merkezi numaraları da bulunmaktadır. HGS telefonlarını arayarak müşteri temsilcilerin yönlendirmesi doğrultusunda her türlü desteği alabilirsiniz.

HGS Çağrı Merkezi Numaraları

KGM'nin HGS için özel olarak atadığı 444'lü HGS çağrı merkezi numaraları aşağıda ki gibidir. Sizlerinde HGS bakiye işlemleri, itiraz, ödeme, ceza, yanlış tahsilat, bilgi, kart işlemleri vs. gibi gerçekleştirmesi gereken işlemleri yada soru ve sorunları varsa çekinmeden HGS telefon numaralarını arayınız.

HGS Çağrı Merkezi
Özel olarak HGS için oluşturulmak olan bu çağrı merkezi numarası bütün işinizi çözmenize yardımcı olacaktır.
0850 460 60 60

HGS PTT Çağrı Merkezi
Eğer HGS kartınız PTT hesabınıza kayıtlıysa aşağıda ki numaradan da HGS ile ilgili kolayca işlemlerinizi gerçekleştirebilirisiniz.
444 17 88

HGS E-Posta Adresi
hgs@kgm.gov.tr

HGS Fax Numaraları
0 312 801 04 04
0 312 801 05 05
0 312 801 06 06

HGS Online Müşteri Hizmetleri

Ayrıca HGS ile ilgili işlemlerinizi ve bilgilerinizi yönetmek için resmi internet sayfasına giriş yaparak online bir şekilde müşteri hizmetleri sitesini kolayca kullanabilirsiniz. 
HGS Müşteri Hizmetleri

Giriş yapmanız için gerekli güvenlik bilgilerini doldurmanız, yada sayfanın en altında bulunan " E-Devlet Şifresi ile Giriş" bağlantısına tıklayarak bu şifrenizle giriş yapabilirisiniz.

Sizlerinde HGS ile ilgili sormak istediklerinizi bize aşağıdan yorum olarak iletebilir, görüş ve önerinizi paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

League of Legends - Riot İletişim Numaraları & Destek Bilgileri

TÜRK HAVA YOLLARI - THY Müşteri Hizmetleri ve Rezervasyon

FedEx Müşteri Hizmetleri & İletişim Bilgileri