LETGO Müşteri Hizmetleri & İletişim Bilgileri

LETGO İletişim Bilgileri


LETGO Müşteri Hizmetleri

Letgo 2015 yıllından bu yana kesintisiz olarak müşterilerine hizmet vermektedir. Elektronikten otomobile, beyaz eşyadan telefona onlarca kategoride ücretsiz ilanlar açabilir yada aradığınız bir şeyi en uygun standartları kıyaslayarak bulabilirsiniz.

Letgo hayatımıza girdiğinden bu yana oldukça işimize yarayan bir alışveriş platformu olmuştur. Öncelerinde facebook, instagram gibi sosyal medya mecralarında yapmaya çalıştığımız 2. el veya sıfır ürünleri ucuza bulma yada satma çabasını tek çatı altında toplayarak, kolayca ürün alıp satmamız için bize aracılık etmektedir. "ÇEK YÜKLE SAT" sloganıyla bir çok tv reklamında boy gösteren servis aynı sloganında ki gibi kolay işlem yapma konusunda mobil cihazlarımıza girerek en basit şekliyle küçük ticaretler yapma olanağı sağlamıştır.
Letgo sadece Türkiye değil dünya çapında çok sevilen bir alışveriş uygulamasıdır bundan dolayı 300 milyondan fazla kullanıcıya sahiptir.

Henüz Letgo uygulamasına sahip değilseniz aşağıda ki bağlantılardan LETGO uygulamasını edinebilir mobil cihazınıza kurabilirsiniz.


LETGO Müşteri Hizmetleri

Letgo çağrı merkezi yada telefon numarası bulunmamaktadır fakat ihtiyacınız olabilecek her türlü yardımı alabileceğiniz kapsamlı bir rehberi mevcuttur. Aşağıda size verdiğimiz Letgo müşteri hizmetleri rehberi bağlantısına tıklayarak en fazla 140 karakter uzunluğunda ki sorunuzu üsteki kutuya yazıp aratın, ardından sorun ve sorularınızla ilgili bir cevap listesi başlığı çıkacaktır size en uygun olana tıklayarak detaylı bir şekilde Letgo hakkında ki sorunuzla ilgili destek alabilirsiniz.

Sık sorulan sorulardan bazıları aşağıda ki gibidir. Sizlerde benzer soruları aratarak çözüm bulabilirsiniz.
  • Letgo Hesabımı nasıl onaylayabilirim?
  • Letgo Neden listelenmiş ürünlerimle yaşadığım konum uyuşmuyor?
  • Letgo Yüklediğim ürün neden reddedildi?
  • Letgo Hesabımı nasıl silebilirim?
  • Letgo Yüklediğim ilanları nasıl bulurum?
Bunlar ve benzeri bir çok konuda Letgo Müşteri Hizmetleri yardım makaleleri mevcuttur.

Ayrıca Letgo'ya mesaj göndermek ve iletişim kurmak için resmi sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.



LETGO Müşteri hizmetleri ile ilgili sormak yada paylaşmak istediğiniz her konuyu aşağıdan yorum olarak bizlere de atabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

League of Legends - Riot İletişim Numaraları & Destek Bilgileri

TÜRK HAVA YOLLARI - THY Müşteri Hizmetleri ve Rezervasyon

FedEx Müşteri Hizmetleri & İletişim Bilgileri