Blogger Müşteri Hizmetleri & İletişim Bilgileri


Blogger Müşteri Hizmetleri


Blogger Hakkında

Blogger 1998 yılında Pyra Labs tarafından kuruldu. Bunun ardından Google tarafından satın alınarak geliştirilmeye devam edildi. Günümüzde milyonlarca kullanıcısı olan Blogger artık google güvencesi altında sorunsuz bir şekilde hizmet vermeye devam etmektedir. 20 milyona yakın günlük tekil ziyaretçi alan blogger hizmeti kendi alanında en önde gelenlerindendir.
Blogger kısaca kendi web günlüğünüzü oluşturup, temanızı özgürce düzenleyerek içeriklerinizi yayımlayıp bir internet sitesi gibi kullanıp insanlarla paylaşabileceğiniz bir ağdır.
 Kullanımı tamamen ücretsizdir. Alan adı olarak isminiz.blogger.com şeklinde kullanılmaktadır fakat isterseniz kendinize www.isminiz.com gibi özel domain alarak yönlendirme yapabilirsiniz.
Bir çok kez ülkemizde amacının dışında kullanan kullanıcılar yüzünden, ülkemiz mahkemeleri tarafından yasaklanan Blogger uzun zamandır sorunsuz olarak yayın hayatına devam etmektedir.

Blogger Müşteri Hizmetleri

Blogger'ın yine çoğu google hizmetleri gibi bir Blogger çağrı merkezi numarası bulunmamaktadır fakat en iyi şekilde destek alabileceğiniz aşağıda bağlantılarını paylaştığımız online yardım merkezleri bulunmaktadır. Buralardan Blogger Müşteri Hizmetlerine, destek ve yardım konuları hakkında sormak istediklerinizi iletebilir yada hazır yardım makalelerini okuyarak bilgi edinebilirsiniz.

Blogger Destek Merkezi

Blogger Yardım Forumu

Ayrıca uygunsuz, saldırgan, yasa dışı veya size zarar veren blogları, blogger şikayet sayfasına giderek tam olarak neden şikayet etmek istediğinizi konuyu doğru bir biçimde seçerek talimatları izleyiniz ardından şikayet etmek istediğiniz blogger url ismini tam olarak girerek iletiniz.

Blogger Şikayet

Ayrıca Blogger hakkında merak etiklerinizi ve tecrübelerinizi bize aşağıdan yorum olarak gönderebilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

League of Legends - Riot İletişim Numaraları & Destek Bilgileri

FedEx Müşteri Hizmetleri & İletişim Bilgileri

TÜRK HAVA YOLLARI - THY Müşteri Hizmetleri ve Rezervasyon