STEAM Müşteri Hizmetleri & İletişim Bilgileri

Steam Müşteri Hizmetleri


Steam Hakkında

Steam, Valve Corporation tarafından 2003 yılında yapılmaya başlanmış, oyun geliştiricileri ile oyuncuları bir araya getiren çevrim içi hizmet veren bir platformudur. Kısacası oyuncular için meydana getirilmiş bir sosyal ağdır. Steam aracılığı ile onbinlerce oyuna ulaşıp milyonlarca kullanıcı ile etkileşim kurabilirsiniz. Günden güne oyun ve oyuncu hacmini genişleten Steam oyun ve oyunların eklenti paketlerine kolaylıkla ulaşmanızı, oyun alışverişlerinizi güvenli bir şekilde yapmanızı sağlamakla beraber oyunlar hakkında oyunculara destek sağlamaktadır.
Ücretli ve ücretsiz istediğiniz her türlü oyuna Steam mağazası sayesinde ulaşabilirsiniz. Ayrıca Steam sayesinde soru ve sorunları oyun geliştiricilere ileterek oyun incelemelerinde bulunabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Steam'ı indirerek PC'nize kurmak. Ardından kendinize bir Steam profili yaratarak oyuncuların dünyasına ilk adımınızı atın. Windows, PlayStation, Linux OS, Steam OS,  İos, Windows phone ve Android cihazlarınız aracılığı ile de Steam hesaplarınıza rahatlıkla ulaşarak kullanabilirisiniz.

Dünyanın en büyük eğlence platformu. Oynayın, iletişim kurun, içerik yaratın ve daha fazlasını yapın.

Steam Müşteri Hizmetleri İletişim

Steam oyunculara her türlü desteği vermektedir. Yalnız Steam çağrı merkezi numarası bulunmamaktadır. Fakat hali hazırda bulunan Steam iletişim yolları oldukça etkilidir. Sizlere aşağıda bağlantısını sunmuş olduğumuz Steam Müşteri Hizmetleri bağlantısını takip ederek, Steam kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapınız ardından yaşadığınız her türlü soruna çözüm bulmak için gerekli seçenekleri seçerek Steam platformuyla iletişime geçebilirsiniz.

Steam Destek Merkezi

Bunun haricine Steam için özel oluşturulmuş Steam yardım toplulukları forumu aracılığı ile sormak istediklerinizi diğer oyuncular ve moderatörlere iletebilir, hali hazırda sizle aynı sorunu yaşamış insanların konularını bularak sorunlarınıza çözüm arayabilirsiniz. Aşağıda ki bağlantıya tıkladıktan sonra yapmanız gereken tek şey arama kutusuna kısa ve açıklayıcı bir şekilde sorununuzu yazıp aratmak.

Steam Yardım Forumu 


Steam Sistem Gereksinimleri

Windows
  • Windows XP, Vista veya 7
  • 512 MB RAM
  • 1 Ghz veya daha hızlı bir işlemci
OS
  • Intel Mac, OS X 10.7 (Lion) veya daha sonrası.
  • İki tuşlu fare mutlaka önerilir
Öneriler
1GB sabit disk alanı (önerilir)
İnternet bağlantısı (geniş bant önerilir)

Steam İndir

Ayrıca Steam şikayet, tecrübe, istek, soru ve sorunlarla ilgili yaşamış olduğunuz sıkıntıları bize yorum olarak gönderebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

League of Legends - Riot İletişim Numaraları & Destek Bilgileri

FedEx Müşteri Hizmetleri & İletişim Bilgileri

TÜRK HAVA YOLLARI - THY Müşteri Hizmetleri ve Rezervasyon