DHL Müşteri Hizmetleri İletişim & Kargo Gönderi Takip

DHL Müşteri Hizmetleri


DHL Hakkında

DHL Kargo ve Lojistik 1969 yılında 3 ortak tarafından kuruldu. DHL isminide bu ortakların soy isimlerinin baş harflerinden aldı. İşte DHL Kargonun kurucusu o üç kişi, Larry Hillblom, Adrian Dalsey ve Plymouth Duster. Günümüzde Deutsche Post DHL Group holdingin ana parçasıdır.
Ayrıca bu holdingin diğer iş alanları şu şekildedir, DHL Express, DHL Parsel, DHL eCommerce, DHL Global Forwarding, DHL Freight ve DHL Supply Chain.
DHL Kargo ve Lojistik 200'den fazla ülke ve bölgede aralıksız hizmet vermeye devam etmektedir.
300 binden fazla çalışanı bulunmaktadır. Görüldüğü gibi oldukça geniş bir ağ yanı sıra iş gücü çözümüne sahip olan DHL en büyük 3. lojistik şirketidir.

Türkiye'de ki DHL müşterileri tarafından özelikle yurt dışı posta ve kargo gönderimleri için tercih edilen şirket bu konuda oldukça başarılıdır. DHL Deniz, hava, demir ve kara yollarını aktif bir şekilde kullanır.

DHL Express Kargo & Posta Gönderi Takip

DHL kargo ve posta gönderileri hızlı bir şekilde eş zamanlı olarak online takip etmek için öncelikle BURAYA TIKLAYINIZ. Ardından açılan sayfada aşağıda ki resimde gördüğünüz gibi bir ekranla karşılaşacaksınız. Gönderi tipini Expres Hizmetleri olarak seçiyoruz ve size verilen DHL gönderi takip numarasını karşısında bulunan boş kutuya yazıyor ardından Takip Edin >> ibaresine tıklayarak gönderinizin durumunu öğrenebilirsiniz. Böylelikle DHL müşteri hizmetlerini aramanız yada farklı bir yolla iletişim kurmanız gerekmeden DHL kargo takibini gerçekleştirmiş olursunuz.

DHL Gönderi Takip

DHL Müşteri Hizmetleri

DHL müşterilerine oldukça değer veren bu konuda kendini geliştirmiş uzman bir müşteri hizmetleri ekibine sahiptir. DHL müşteri hizmetleri sizin için en iyisini sunarak şikayet, soru ve taleplerinizi karşılar. DHL müşteri hizmetleri ile iletişim kurmanın bir çok yolu bulunmaktadır.

DHL Çağrı Merkezi

Aralıksız olarak arayabileceğiniz DHL çağrı merkezi numarası 444'lü olarak başlar. Sizi karşılayan DHL müşteri temsilcileri en hızlı şekilde yardımcı olmak için sizleri anlar, dinler sonra çözüm sunar.

DHL Telefon Numarası
444 00 40


DHL Diğer İletişim Bilgileri

DHL hizmetleri ve yorumlarınız için aşağıda ki bağlantıyı kullanarak, ulaşmış olduğunuz sayfadaki forumu doldurup DHL müşteri ilişkilerine iletebilirsiniz. İletmiş olduğunuz yazılı iletişim bilgilerine cevabınız tatil günleri haricinde hafta için saat 16:00'a kadar değerlendirilip cevaplanmaktadır.

DHL Müşteri İletişim Forumu

DHl Express E-Posta Adresleri
İsterseniz DHL Express iletişim yolu olarak mail adresi ile yazılı bir şekilde kontak kurmayı tercih edebilirsiniz. En kısa sürede size geri dönüş sağlayacaklardır.

DHL Express Türkiye
E-posta: dhlhr@dhl.com

DHL Global Forwarding Freight
E-posta: ik.tr@dhl.com

DHL Supply Chain Türkiye
E-posta: dsctr.hr@dhl.com

DHL Adres Bilgisi
DHL Türkiye Merkez Ofis Adresi
Yalcin Kores Cad. No:20 34209 Yenibosna/Bagcilar Istanbul-Turkey


Sizlerinde DHL ile ilgili  şikayet, soru, talep ve sorunlarınız varsa bize yorum olarak gönderiniz.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

League of Legends - Riot İletişim Numaraları & Destek Bilgileri

FedEx Müşteri Hizmetleri & İletişim Bilgileri

TÜRK HAVA YOLLARI - THY Müşteri Hizmetleri ve Rezervasyon