UPS Kargo Müşteri Hizmetleri İletişim

UPS Müşteri Hizmetleri


UPS Kargo Müşteri Hizmetleri

UPS kargo müşterilerine önem veren onların ihtiyaçlarına zamanında ve en iyi şekilde cevap veren bir kuruluştur. Ups kargo müşteri hizmetleri departmanında özelikle eğitimli müşteri temsilcileri çalıştırmaktadır. Böylelikle hizmet kalitesini en üst düzeyde tutmak isteyen şirket bunu gayet başarılı bir şekilde yerine getirmektedir.

UPS Müşteri Hizmetleriyle iletişime geçerek aşağıda ki işlemlerden istediğinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için size aşağıda sunmuş olduğumuz UPS iletişim bilgilerinden herhangi birini tercih edebilirsiniz.
  • Gönderinin Güncel Durumu
  • Teslimat Süreleri
  • Taşıma Ücretleri 
  • Gönderi İhtiyacına Uygun Servis Çeşitleri
  • Ödeme Şekilleri
  • Tehlikeli Madde ve Kıymetli Eşya Gönderme Kuralları
  • Gerekli Evrak Detayları
  • Özel Paketleme ve Sigorta Hizmeti
  • Dış Ticaret Gümrük Kuralları
  • Ordino Bilgileri

UPS Kargo Çağrı Merkezi

Alanında uzman ekibiyle bir telefon kadar uzağınızda olan Ups çağrı merkezi numaralarını arayarak hafta içi her gün saat 09:00 ve 20:00 aralığında ulaşabilirsiniz. Yurt içi ve yurt dışı gönderilerinizle ilgili her türlü bilgiyi ve talebi ups müşteri temsilcileri karşılamaktadır.

Müşteri İlişkileri
444 00 66

Kurye Rezervasyon
444 00 33

UPS Kargo Telefon Numaraları daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek adına ikiye ayrılmaktadır. Başına alan kodu eklemeden Türkiye'nin her yerinden ve türlü operatörden arayabilirsiniz.

UPS Kargo Takip Sorgulama

UPS kargo ile gönderdiğiniz postalarınızı hızlı bir şekilde online takip edebilirsiniz.
Aşağıda size sunmuş olduğumuz bağlantıya giderek açılan sayfada Yurt içi veya Yurt dışı Ups kargo takip ekranında ki size uygun olan kutucuğa gönderi takip kodunuzu girerek, gönderilerinizin akıbetini kolayca sorgulayabilirsiniz.

UPS KARGO TAKİP
UPS Gönderi Takip Sorgulama Ekranı

UPS Diğer İletişim Bilgileri

UPS Fax Numaraları
(212) 409 06 10
(212) 409 06 22

Ayrıca Ups kargo hizmetleri ile ilgili öneri ve görüşlerinizi aşağıdaki bağlantıya tıklayarak formu doldurup iletebilirsiniz.

Müşteri İletişim Forumu

UPS Türkiye Merkez Adresi
Mevlana Cad. No:87 UPS Plaza 34015 Zeytinburnu İstanbul Türkiye

UPS Kargo Hakkında

UPS Kargo 1907 yıllında sadece tek bir bisiklet aracılığıyla teslimat hayatına başlamıştır. Jim Casey adında ki genç girişimci "Amerika Kurye Şirketi" adı altında sadece arkadaşından aldığı 100 dolar borçla 19 yaşında olan Jim bu işe kalkışmıştır. 1919 yılında ise bu küçük şirketi geliştirerek United Parcel Service (Birleşik Paket Hizmeti) yani şimdi ki bilinen UPS Kargo taşımacılık şirketini kurmuştur. Ardından vu işe başladığı küçük eyaletin sınırlarını aşan şirket Amerika'nın diğer eyaletleri ardından 1976 yılında Avrupa'ya el atarak artık kıtalar arası teslimat yapan bir kargo şirketi olmuştur. Zamanla filosunu ve çalışmalarını genişleten UPS kargo şimdi dünyanın en büyük taşımacılık şirketidir. 1988 yılında Türkiye pazarına giren UPS, Ünsped ile anlaşarak burada ki çalışmaları beraber yürütmüş ardından Ünsped'i de satın alarak kendi bünyesine katmıştır. UPS kargo şimdi Türkiye'de 3 binden fazla çalışan 250'den fazla şube ve 1000'ne yakın araç filosuyla taşımacılık ve kargo sektörünün en çok tercih edilenlerinden olmuştur. Ayrıca dünya çapında 200'den fazla ülkede 500 bin civarı çalışanıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Ayrıca bizlere iletmek istediğiniz UPS kargo şikayet, öneri ve görüşlerinizi aşağıdan yorum olarak bırakabilirsiniz.

Yorumlar

  1. müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız, kargom 16 gündür gelmedi ve asla ilgilenmediler ! çok sorumsuz bir firma o kadar pişmanım ki kimse kullanmasın ups kargo pişmanlıktır !!!

    YanıtlaSil
  2. Rezil bir firma 10 gün oldu kargo gelmedi

    YanıtlaSil
  3. 10 12 2021 günü ups kargoya koliteslim etti ve sordum nezaman varır 14 12 2021 günü teslim olacak denildi ama maalesef karşında mahtamda yok

    YanıtlaSil
  4. ups kargo numarası ararken gördüm çok teşekkür ederim numara için

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

League of Legends - Riot İletişim Numaraları & Destek Bilgileri

FedEx Müşteri Hizmetleri & İletişim Bilgileri

TÜRK HAVA YOLLARI - THY Müşteri Hizmetleri ve Rezervasyon